Home Despre noi

Despre noi

FINISAJE INTERIOARE

Finisajele interioare vor fi executate din gresie, faianță, parchet, cu pereții zugrăviți cu vopsele lavabile pe tinci de ciment/var/nisip. Finisajele interioare vor fi executate conform cerințelor clienților noștri în cadrul unui buget prestabilit. Finisajele exterioare sunt executate din tencuială driscuită peste care se va aplica izolație de exterior, vopsea lavabilă de exterior, tip decorativă în alb și gri oțel. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termoizolant, cu 6 camere, de ultimă generație.

La cererea clientului contra cost în prealabil discutat și aprobat, cu un proiect avizat corespunzător, se pot efectua lucrări (insonorizare, izolație termică, finisaje interioare, etc) de îmbunătățire a imobilului promis spre vânzare.

GARANȚIA

Apartamentele se predau “la cheie” în baza unui proces verbal de recepție, doar în ziua semnării contractului de vânzare-cumpărare. Garanția apartamentelor este acordată de către dezvoltator în conformitate cu Legea 10/1995 și actualizată cu Legea 177/2015.